Service voor onze gastenOnze medewerkers van de receptie zijn uitstekend gekwalificeerd om u te helpen met alle mogelijke informatie over het mooie eiland La Palma. (gastronomie, wandelroutes, gewoonten, volksfeesten etc.) evenals over alle service die ons complex u te bieden heeft.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag en zondag 09.00 – 19.00 uur

contactmogelijkheden


Voorzieningen die u via de receptie kunt verkrijgen:

Kluisjes  kunt u hier huren

 

Televisie  is hier op aanvraag gratis verkrijgbaar 

 

Wasserij  muntjes kunt u hier kopen

 

Restaurant uw wensen voor ontbijt of half pension kunt u hier doorgeven

 

Reservering wij zijn verheugd wanneer wij uw reservering kunnen effectueren

 

U kunt hier contact met ons opnemen

 

 

Huurauto’s

Gedurende het hele jaar kan Lago Azul onze gasten huurauto’s aanbieden tegen concurrerende prijzen. Wij adviseren u om minstens 24 uur van te voren contact op te nemen met onze receptie om u op de hoogte stellen van de prijzen en de beschikbaarheid.

 

Informatie

Wij kunnen u uitvoerige informatie doen toekomen met betrekking tot allerlei georganiseerde excursies o.l.v. een professionele gids. Wij willen u vooral wijzen op de bootexcursies: Ons eiland beschikt over twee bedrijven die rondvaarten organiseren langs de kust van La Palma.

Hier kunt u genieten van o.a. prachtige zeezoogdieren zoals dolfijnen en walvissen.

 

Kortingen

Speciaal voor de gasten van Lago Azul geeft duikclub Buceo Sub La Palma een korting van 5% op duik- of kanocursussen.

 

Daarnaast kunnen wij u tickets aanbieden voor entree en rondleidingen in MAROPARQUE. Maroparque is een botanische tuin en dierentuin in één. Er is een overvloedige vegetatie die voornamelijk bestaat uit endemische planten (oorsprong op dit eiland) en een grote verscheidenheid aan dieren. U heeft een fantastisch uitzicht op de helling van de afgrond die de omgeving omtovert tot een ongelofelijke schoonheid. Hier kunt u genieten van een aangename wandeling in de rustige ambiance van een vredige natuur.

 

La Palma biedt ook de mogelijkheid tot georganiseerde excursies te paard in het unieke landschap, waaraan het eiland zijn naam van La Isla Bonita aan te danken heeft.

Mocht u meer een fietsliefhebber zijn, dan kunt ook op verschillende plaatsen een mountainbike huren en op die wijze uw vakantie een avontuurlijk tintje geven.