Welkom bij de appartementen Lago AzulDe appartementen van Lago Azul, hetgeen betekent “blauwe meer”, liggen in een van de twee toeristische centra die La Palma rijk is, in het dorp Los Cancajos dat deel uitmaakt van de gemeente van Breña Baja. Het complex bestaat uit 75 eenheden waarvan er 74 in het bezit zijn van een vereniging van eigenaren.

Dat betekent dat wij de enige onderneming zijn op het hele eiland waarvan de eigenaren zelf zich gezamenlijk inzetten voor het bedrijf, hetgeen financieel niet alleen henzelf ten goede komt, maar zeker ook van belang is voor het eiland La Palma, want zo zorgen wij voor een behoorlijk aantal arbeidsplaatsen. Bovendien zijn wij door de kleinschaligheid beter in staat om onze gasten op een vriendelijke en persoonlijke wijze tegemoet te treden en van dienst te zijn.

Directie en personeel van Apartamentos Lago Azul heten u van harte welkom en we hopen dat u van een zeer aangename vakantie zult kunnen genieten.

De appartementen beschikken over de volgende voorzieningen:

Ruime zitkamer.
Terras of een balkon met uitzicht op zee.
Open keuken voorzien van keukengerei zoals een tweepits keramische kookplaat, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en broodrooster.

Een tweepersoons slaapkamer en een extra bedbank in de zitkamer.
Een volledig ingerichte badkamer.
Een kluisje dat u kunt huren bij de receptie.
Een televisie die u gratis kunt verkrijgen bij de receptie.


Schoonmaak:
Alle appartementen worden 5 keer per week schoongemaakt. Verder wordt gezorgd voor
2 keer per week schone handdoeken en 1 keer per week schoon bedlinnen.

Supermarkt:
Deze bevindt zich in hetzelfde gebouw

Zwembaden:
Het appartementencomplex heeft een groot zonneterras met ligstoelen en parasols. Er zijn twee zwembaden. Een in de vorm van een halve maan voor de volwassenen en een in de vorm van de zon voor de kleintjes.

Deze vormen zijn een eerbetoon aan de buitengewone hemel van La Palma zowel overdag als ’s nachts, waarvoor ook speciale aandacht is met betrekking tot behoud en bescherming. Vanwege de uitzonderlijk heldere hemel, bevindt zich op El Roque de Los Muchachos het Instituut voor de Sterrenkunde van de Canarische Eilanden met een veelvoud aan sterrenwachten en de grootste telescopen van Europa en zelfs ter wereld.         


Wasserij:
De vereniging van eigenaren heeft een ruimte gereserveerd om de gasten in de gelegenheid te stellen de was te doen. De ruimte beschikt over een wasmachine en een droger. Muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Restaurant:
Binnen ons complex bevindt zich een restaurant. Indien u gebruik wenst te maken van ontbijt of halfpension, kunt u dat doorgeven bij de receptie. U ontvangt dan een kaartje dat u moet laten zien wanneer u gebruik maakt van het restaurant.                  

                                  


We kijken uit naar uw bezoek